Privacy

(1) Vi lagrer kontraktsteksten og sender ut bestillingsopplysningene dine, samt våre vilkår og betingelser, via e-post. Av sikkerhetsårsaker er bestillingsopplysningene dine ikke lenger tilgjengelige på nett.

(2) Vi samler inn, lagrer, endrer, bruker og overfører personopplysninger i den hensikt å håndtere og oppfylle kontrakten med brukeren eller andre kontraktsforhold. Ved å registrere deg for nyhetsbrevet vårt vil navnet ditt og e-postadressen din brukes til reklame- og markedsføringsformål for DeinDesign™. Brukere kan si nei til bruken av sine personopplysninger når som helst fra sin DesignSkins®-brukerkonto.

(3) Kunden erkjenner og samtykker i at personopplysninger som er påkrevd for å behandle bestillingen, vil lagres og oppbevares av DeinDesign™. Kunden samtykker formelt til innsamling, behandling og bruk av personopplysninger. De lagrede opplysningene vil behandles strengt konfidensielt av DeinDesign™. Innsamling, behandling og bruk av disse personopplysningene forekommer i samsvar med Bundesdatenschutzgesetzes (BDSG), Telemediengesetz (TMG) og denne personvernpraksisen.

Når du velger kredittkort som betalingstype for bestillinger, samler vi inn sannsynlighetsverdier for din fremtidige betalingsatferd. For å regne ut disse sannsynlighetsverdiene bruker vi også adresseopplysninger.

(4) Brukere kan si nei til bruken av personopplysninger når som helst fra sin DeinDesign™-brukerkonto. I slike tilfeller er DeinDesign™ forpliktet til å slette all personlig informasjon umiddelbart. Hvis du har pågående bestillinger, vil vi slette opplysningene så snart disse har blitt fullførte.

(5) Kunden forplikter seg til ikke å slette bildefilene for bestilte DesignSkins® før bestillingen har blitt levert. DeinDesign™ tar vare på opplysninger oppgitt av kunden i tilfelle eventuelle returkrav i en periode på fire uker etter forsendelsen. Alle data vil deretter bli slettet.

(6) For å forbedre nettjenestene til DeinDesign™ bruker vi et vanlig system for informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er tekstfiler som lagres på en brukers datamaskin når vedkommende besøker et nettsted. De fleste informasjonskapsler som brukes av tjenesten vår, vil slettes fra datamaskinen din like etter at du lukker nettleseren (øktsavgrensede kapsler). Andre informasjonskapsler vil forbli på datamaskinen din slik at vi kan se når du besøker nettstedet vårt i fremtiden (langsiktige kapsler). Informasjonskapslene utløper etter 24 timer. Våre partnerselskaper tillates ikke å bruke disse informasjonskapslene til å samle inn, behandle eller bruke personopplysninger.

(7) I henhold til Bundesdatenschutzgesetz har du rett på gratis informasjon om dine lagrede opplysninger. Du har også rett til å kreve justeringer, blokkering og sletting av opplysningene dine.