Din egen DesignSkins®-butikk

Suppler porteføljen din og tilby kundene ekstra verdi med et elegant produkt som er like individuelt som de som besøker nettstedet ditt. Ta sjansen og åpne din egen DesignSkins®-butikk!

Med DesignSkins® fra DeinDesign™ selger du et produkt som både er nødvendig og som alle ønsker seg.

Bare kontakt oss via vårt skjema. Vi er glade for å kunne tilby deg ekspertråd for implementering av partnerbutikken din.


   

Juryen for Print & Media Awards 2010 har kåret partnerprogrammet vårt til årets beste e-handelsmodell.

Fordelene i et nøtteskall

Salgsprovisjon

Salgsprovisjon for DesignSkins-partnerbutikker

For hver bestilling som refereres fra partnerbutikken din, får du en salgsprovisjon på 20% av den fakturerte vareverdien! Provisjonen vil krediteres partnerkontoen din umiddelbart etter hvert vellykkede salg, og overføres til bankkontoen din kvartalsmessig. For å holde deg oppdatert gir vi deg statistikk over salgene dine i sanntid via partnerbutikkområdet ditt.


Individuell butikkdesign

Individuell partnerbutikkdesign

Det handler om design! Tjenestene våre omfatter selvsagt også tilpasning av programmet til din bedriftsidentitet. Vi designer partnerbutikken din i henhold til dine spesifikasjoner.


Bredt utvalg av produkter

Bredt utvalg av produkter

Vi gjør deg i stand til å tilby hundrevis av tilpassbare produkter i partnerbutikken din. Vi oppdaterer porteføljen vår nesten hver dag. Uansett om du vil selge skins for mobiltelefoner, nettbrett, bærbare PC'er, MP3-spillere, spillkonsoller, datatilbehør eller møbler – det er opp til deg.

Velg butikkprodukter i henhold til dine fans, kunder, abonnenter, medlemmer eller – med markedsføringslingo – målgruppen din.


Den beste servicen for kundene dine

DesignSkins®-partnerbutikkservice

DeinDesign™ tar seg av alle partnerbutikktjenester – slik som regnskap, produksjon, frakt og kundestøtte. Vi tilbyr dessuten tips og nyheter knyttet til alle aspekter av markedsføring og distribusjon. Hvis du har spørsmål, må du gjerne kontakte oss når som helst.


Åpne kontaktskjemaKom i gang! Velg et av våre designmotiver, eller lag ditt eget med personlige fotografier, tekst og grafikk.

Velg en design Lag din egen